Rixt Dijkstra Rob van Puffelen

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn Rixt Dijkstra & Rob van Puffelen. In 2006 zijn wij gestart met onze onderneming: Dijkstra & van Puffelen.
Wij richten ons volledig op P&O dienstverlening en zijn gevestigd in Zeewolde, Flevoland. Vanuit diverse functies, taken en verantwoordelijkheden, opgedaan als P&O manager, algemeen manager, projectmanager, sales manager én ondernemer, hebben wij een breed pakket aan kennis en ervaring in huis. Deze combinatie van ervaringen zorgen voor een brede bedrijfskundige blik op uw onderneming; De ideale mix waarmee uw P&O zaken in vertrouwde handen zijn.

Over Dijkstra & van Puffelen

Personeel, het grootste kapitaal van elk bedrijf, vraagt aandacht. Tijd, die u liever steekt in waar u goed in bent: ondernemen, produceren en/of diensten verlenen. Dijkstra & van Puffelen P&O dienstverlening biedt u die ruimte. Met veel kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw personele organisatie op orde is en blijft. Onze aanpak leidt tot een heldere, gezonde en gestructureerde personeelsorganisatie die voldoet aan alle eisen op wettelijk, cao- en arbo-technisch gebied. Een aanpak, die een efficiëntere organisatie én een grotere tevredenheid en betrokkenheid van uw medewerkers tot gevolg heeft.

Dijkstra & van Puffelen P&O Advies en Ondersteuning hanteert verschillende kernwaarden van waaruit wordt gewerkt. Uiteraard mag onze opdrachtgever vertrouwen op onze professionaliteit, betrouwbaarheid en integriteit. Onze kennis, kunde en vaardigheden staan garant voor een succesvol antwoord op al uw vragen op het gebied van personeel en organisatie. Daarbij houden wij een persoonlijke en praktische aanpak scherp in het oog.

Wij dagen u graag uit voor een kennismaking met Dijkstra & van Puffelen. Op onze website geven wij u inzicht in onze dienstverlening. Kijk gerust even rond. Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens contact met ons op voor een oriënterend gesprek.


Dijkstra & van Puffelen • Gildenveld 16A • 3892 DG Zeewolde • Tel. 036-5405015
KvK 39093830 • BTWnr NL8157.76.196.B01