Administratief medewerker aanvoerplanning – Van den Bor (Nijkerkerveen)

Ben jij ons ‘Pietje Precies’? 

Van den Bor Pluimveeslachterij BV in Nijkerkerveen is een moderne gespecialiseerde pluimveeslachterij dat kwaliteit als traditie heeft. Kwaliteit en veiligheid van het eindproduct is van groot belang maar de kwaliteit van de aanvoer is net zo belangrijk.

Om de kwaliteit en de planning van de aanvoer te monitoren en te borgen is een team van 3 medewerkers dagelijks hard aan het werk. Voor dit team zijn wij met spoed op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van

Administratief medewerker aanvoerplanning

(fulltime, Nijkerkerveen)

 

Als Administratief medewerker aanvoerplanning begin je met een afgebakend takenpakket maar naar de toekomst toe zijn er doorgroeimogelijkheden mocht je daar interesse in hebben en toe in staat zijn. Je hebt in deze functie veel contact met onze leveranciers, de pluimveebedrijven, maar ook met bijvoorbeeld de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit). De contacten gaan over standaard zaken en gegevens maar ook over afwijkingen en problemen in de aanvoer, benodigde gegevens en documenten, en het zoeken naar oplossingen. Als team werken jullie heel zelfstandig zonder dat er een directe of continue aansturing is. Uiteindelijk dragen jullie verantwoording af aan de directeur.  

Wat houdt de functie onder andere in

 • Opvragen van koppelinformatie bij de pluimveemestbedrijven en het controleren van deze gegevens tbv de traceerbaarheid en kwaliteit van het geleverde pluimvee
 • Constateren van afwijkingen van de aangeleverde informatie en hiernaar handelen
 • Afstemmen en adviseren van de pluimveemestbedrijven bij onjuiste of onvolledige aangeleverde koppelinformatie
 • Verplichte en benodigde gegevens verstrekken aan de NVWA en nader afstemmen indien nodig
 • Verzorgen van overzichten
 • Overige gerelateerde administratieve en ondersteunende werkzaamheden

Van den Bor Pluimveeslachterij BV is een moderne gespecialiseerde pluimveeslachterij dat kwaliteit als traditie heeft. Kwaliteit en veiligheid van het eindproduct is van groot belang maar de kwaliteit van de aanvoer is net zo belangrijk. Na het slachten wordt het pluimvee verder verwerkt en verpakt in verschillende verpakkingseenheden, zowel vers als diepvries, onder eigen label of private label, en geleverd aan alle landen van de EU.

Het bedrijf is van origine een familiebedrijf waarvan de historie al 3 generaties terug gaat. Inmiddels is het bedrijf een zelfstandige poot binnen de Groenland Group. Op de vestiging in Nijkerkerveen werken ruim 100 medewerkers op diverse afdelingen; er zijn korte lijnen en er is een echte no-nonsens sfeer.

Heb je   

 • minimaal MBO werk- en denkniveau
 • bij voorkeur een afgeronde administratieve/financiële opleiding
 • ervaring met Excel
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, kennis van de Duitse taal is een pré

 

Ben je

nauwkeurig, secuur, punctueel en gestructureerd oftewel een “pietje precies”? Kan je goed overweg met excel en maak je je nieuwe procedures snel eigen? Ben je praktisch ingesteld, no-nonsense en “sta je met beide benen op de grond”? En woon je binnen een straal van ongeveer 25 kilometer van Nijkerkerveen?  

 

Dan pas jij waarschijnlijk goed bij ons team!

Van den Bor biedt jou

 • een baan in een groeiend bedrijf met nationale en internationale contacten
 • doorgroeimogelijkheden
 • een leuk en zelfstandig team aan collega’s
 • een omgeving met een no-nonsense werksfeer en korte lijnen
 • goede arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris en reiskostenvergoeding

Passen wij als bedrijf, team en functie bij jou, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.  Mail je sollicitatie met CV en begeleidende motivatie zo spoedig mogelijk naar onze P&O adviseur Rixt Dijkstra, P&O adviseur (036-5405015).

Reageer op deze vacature

Je sollicitatie met motivatie en CV kan je versturen via onderstaand sollicitatieformulier of per mail aan vacatures@dijkstraenvanpuffelen.nl.

Solliciteer direct:

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Dijkstra & Van Puffelen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) en conformeert zich aan de NVP sollicitatiecode.

“Zonder goede medewerkers geen goede organisatie, zonder goede organisatie geen goede medewerkers.” (Rob)

“Betrokkenheid begint met begrip.” (Petra)

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.” (Rixt)

"Onderscheidend door echte zorg en aandacht voor uw salarisadministratie" (Aranka)

Contact en info:

Patroonsweg 11
3892 DA Zeewolde

Telefoon: 036 540 5015
E-mail: info@dijkstraenvanpuffelen.nl

Download onze algemene voorwaarden (pdf)