Selecteer een pagina

Salarisadministratie

Meer dan het verzorgen van loonstroken.

Is het niet vreemd dat salarisadministraties meestal worden gezien als een op zichzelf staande activiteit? Wij vinden van wel. Daarom maken wij het voeren van een correcte salarisadministratie juist complementair aan onze P&O dienstverlening. Uw salarisadministratie als integraal onderdeel van uw volledige P&O activiteiten.

Zelf doen of uitbesteden?

Met onze dienstverlening op het gebied van salarisadministratie is het mogelijk om uw salarisadministratie volledig zelf te verzorgen, deels uit te besteden of volledig uit te besteden. Welke keuze het best past bij uw organisatie hangt af van beschikbare tijd voor en kennis van salarisadministratie. Wij informeren u hier graag persoonlijk over.

Dijkstra & Van Puffelen biedt op het gebied van salarisadministratie twee dienstenpakketten.

Salaris Compleet: Volledig ontzorgd

Met Salaris Compleet ontzorgen wij u en geven proactief advies op het gebied van het voeren van een volledige en correcte salarisadministratie. U communiceert met een vaste specialist uit ons team voor een optimale betrokkenheid en afstemming. U profiteert niet alleen van onze kennis van salarissen, maar maakt ook nog eens gebruik van de P&O inhoudelijke kennis van uw contactpersoon. Met deze vorm nemen wij deze werkzaamheden compleet uit handen als uw eigen P&O afdeling.

Salaris Basis: Zelf verzorgen

Bij het Salaris Basispakket voert u zelf uw salarisadministratie in het salarisadministratiepakket Nmbrs®, inclusief alle nodige mutaties. Heeft u vragen, dan is ons team aanspreekpunt en helpen wij u verder op weg. Heeft u enige kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie, wet- en regelgeving en Nmbrs en heeft u de tijd voor deze werkzaamheden, dan is dit dienstenpakket wellicht passend voor u.

    Totaal of modulair

    Met kennis van continu veranderende wet- en regelgeving, verzorgen wij uw complete personeelsmanagement of een onderdeel daarvan.