Selecteer een pagina

Hovenier

‘Frisse ideeën zorgen voor stijlvolle ontwerpen’

 

7.15 uur. Je hebt je telefoon in de hand en checkt nog even snel in de app welk project er voor die dag op de planning staat voordat je op de fiets springt naar je werk. Vandaag sta je met Matthieu en Jochem ingepland om verder te gaan met de aanleg van de tuin waar je de afgelopen week al het voorwerk in deed. Vandaag even aanpoten want jullie gaan een vlonder aanleggen, morgen staat het aanplanten van de bomen en struiken in de planning. Lekker, die afwisseling.

Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega die ook op zoek is naar afwisseling en bij ons aan de slag wil als…

 

Hovenier

(32-37 uur, Zeewolde)

 

Als Hovenier ga je zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag met het realiseren van nieuwe projecten oftewel de aanleg van tuinen. Je wordt afhankelijk van jouw ervaring en kennis (mede) verantwoordelijk voor de uitvoering, planning en kwaliteit van het werk.
Je bent het aanspreekpunt van de klant en je weet de collega’s te enthousiasmeren voor het vak en de missie en visie van GildenGroen uit te dragen.

En hoe zou de dag er dan verder uit kunnen zien?

 
Bus inladen met alle benodigdheden, nog een laatste check of jullie alles hebben en gáán. Aangekomen op de klus heeft de klant nog wat vragen die je beantwoordt voordat hij vol vertrouwen naar zijn werk gaat en jullie starten. Terwijl je het duurzame hout aan je collega’s doorgeeft, stuiten jullie op een probleem met de kade, maar na even creatief nadenken weten jullie ook hier een oplossing voor te bedenken. Als alles volgens plan verloopt, is dat lekker, maar stiekem haal je ook energie uit onverwachte dingen die zich voordoen.
 
Aan het eind van de dag kijk je om je heen en waar eerst alleen een zwarte aarde lag, zie je inmiddels de contouren van een duurzame tuin ontstaan. Dat hebben jullie toch maar mooi voor elkaar gekregen. Het kan niet anders dan dat de klant straks heel blij gaat zijn met zijn nieuwe tuin. En jij bent óók blij, want naast lekker fysiek werk in de buitenlucht met een team enthousiaste en gezellige collega’s geniet je ervan dat jouw inbreng wordt gewaardeerd en leer je meer en meer over duurzaam hovenieren, iets wat je niet alleen interessant, maar ook belangrijk vindt. Nog even overleggen over de stand van zaken en de verdere planning, spullen op hun plek en dan spring je weer op je fiets naar huis.
 
Morgen weer een dag!

Frisse ideeën zorgen voor stijlvolle ontwerpen.

GildenGroen is een hoveniersbedrijf dat door Marcel en Cora Achterberg wordt gerund met passie voor het vak. Het creëren van tuinen, tuinaanleg en -onderhoud met veel zorg en aandacht voor mens en natuur. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met als doel te zorgen voor een groene en gezonde leefomgeving in de tuin.

GildenGroen is, sinds 2001, werkzaam voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Betrokken – bekwaam – duurzaamheid – natuurbehoud – detailafwerking,  zijn de speerpunten binnen ons bedrijf. Daarnaast vinden we het belangrijk met elkaar te werken om onze missie uit te dragen: “Het creëren van een gezonde, veilige en vooral groene leefomgeving”. In 2022 zijn wij uitgeroepen tot ‘Duurzaamste hovenier van Nederland’.

GildenGroen is gevestigd in Zeewolde (Flevoland) waar ook het merendeel van onze klanten zich bevindt. Wij zijn een groeiende onderneming met momenteel 8 medewerkers. Het team is jong en enthousiast, dat voor een professionele en ongedwongen sfeer zorgt.

Heb je:   

 • MBO-kennis door vakopleiding, minimaal Vakbekwaam Hovenier niveau 3, bij voorkeur niveau 4
 • werkervaring in het aanleggen van tuinen
 • de wil en de capaciteiten om door te groeien naar de rol van Voorman Hovenier
 • rijbewijs B, BE is een pré
 • passie voor een groene leefomgeving en denk je in duurzame oplossingen

En:

 • Ben je leergierig, weet je al veel van verduurzamen of wil je dit je eigen maken
 • Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en handel je proactief
 • Is klantgerichtheid je op het lijf geschreven
 • Ben je communicatief vaardig en punctueel
 • Voel je je thuis in een familiebedrijf
 • Wil je samen met het team bouwen aan de verdere ontwikkeling van GildenGroen
 • Ben je woonachtig binnen een straal van 30 km rondom Zeewolde

Dan zou jij zomaar onze nieuwe collega kunnen zijn!

 

Wat kan GildenGroen jou bieden?

 • Veelzijdige functie met ontwikkelmogelijkheden, bij een groeiend familiebedrijf met korte lijnen
 • Informele en prettige werksfeer
 • Gedreven team waarbij we met elkaar werken aan verduurzaming
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris

Heb jij interesse?

Je sollicitatie met motivatie en CV kan je versturen via onderstaand sollicitatieformulier of per mail aan onze P&O adviseur Rob van Puffelen, vacatures@dijkstraenvanpuffelen.nl.

Wil je meer weten over de vacature of GildenGroen? Kijk dan op www.gildengroen.nl, of neem contact op via 036-5405015.

Solliciteer direct:

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

Dijkstra & Van Puffelen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) en conformeert zich aan de NVP sollicitatiecode.