Selecteer een pagina

(Aankomend) Meettechnicus Luchtdichtheid

Wij meten het zeker… Jij ook?

Wij zijn gespecialiseerd in bouwfysische meettechnieken voor de bouw en industrie. Voor onze klanten, zoals aannemingsbedrijven en ingenieursbureaus, verrichten wij metingen en inspecties op het gebied van geluid, luchtdichtheid, waterdichtheid en isolatiekwaliteit. Wij werken vanuit Zeewolde/Harderwijk door geheel Nederland en soms ook over de grens.

 

In de bouwsector is het druk. En dat merken wij aan het toenemend aantal bouwfysische meetopdrachten. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die met ons deze groei mogelijk maken. Wij zoeken dan ook op korte termijn een: 

(Aankomend) Meettechnicus
luchtdichtheid

(met of zonder ervaring, 24-32 uur, Zeewolde/Harderwijk)

Wat houdt de functie in

Primaire taken:

 • Uitvoeren van luchtdichtheids- en geluidsmetingen in woningen en andere gebouwen, op de bouwplaats en met behulp van de modernste meetapparatuur.
 • Opsporen van bouwfysische afwijkingen.

Verder:

 • Zelfstandig werkend door geheel Nederland, dus veel onderweg.
 • ’s ochtends vroeg vanuit Zeewolde/Harderwijk vertrekken naar projectlocaties, dus vaak echt “vroeg uit de veren”.

ISOVAST is gespecialiseerd in bouwfysische meettechnieken voor de bouw en industrie. 

Kieren in een gebouw zorgen bijvoorbeeld voor een slechte luchtdichtheid. Dit kan leiden tot tochtklachten, een verhoogd energieverbruik en soms zelfs gebouw-schade. Met een luchtdichtheidsmeting, ook wel blowerdoortest genoemd, meten wij de lucht-doorlatendheid en worden luchtlekkages gelokaliseerd.

Wij voeren ook verschillende soorten geluidsmetingen uit voor zowel de woning- als utiliteitsbouw. Met een geluidsmeting kan worden vastgesteld of gebouwonderdelen voldoen aan eisen m.b.t. geluidsisolatie, de nagalmtijd of het geluidsniveau van technische installaties.

Naast luchtdichtheid en geluidsisolatie, voeren wij ook thermografische inspecties uit en inspecties op waterdichtheid.

Heb je

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • affiniteit met techniek en bouw, een opleiding (werktuig)bouwkunde kan handig zijn
 • analytische vaardigheden
 • communicatieve vaardigheden

Alhoewel het wenselijk is, hoef je in principe geen kennis of ervaring te hebben met het vakgebied. Wel is een “gezond stel hersens” en het “vermogen om iets nieuws te leren” belangrijk, zodat je door ons intern opgeleid kan worden.

Ben je

klantgericht en communicatief vaardig? Denk je na voordat je handelt en ben je accuraat? Ben je zelfstandig, zelfredzaam, praktisch, ”hands-on” ingesteld en flexibel?

En ben je daarnaast in bezit van rijbewijs B, woonachtig binnen een straal van 25 kilometer van Zeewolde/Harderwijk en bereid om vroeg in de ochtend vanuit Zeewolde/Harderwijk te vertrekken naar de projectlocaties?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ook senior kandidaten met ervaring in andere functies en branches nodigen wij van harte uit om te reageren.

ISOVAST b.v. biedt jou  

 • interne opleiding en begeleiding
 • gedreven en ondernemende collega’s
 • grote mate van zelfstandigheid en vrijheid in een groeiend bedrijf
 • korte lijnen en een informele sfeer
 • een passend salaris

Herken jij je in bovenstaande, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! 

Ook senior kandidaten met ervaring in andere functies en branches nodigen wij van harte uit om te reageren. Naast een CV is de begeleidende motivatie zeker zo belangrijk. Wij laten ons graag verrassen!

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie neem dan gerust contact op met Rob van Puffelen (P&O adviseur, 036-5405015) of met Remko van der Meulen (directeur, 036-5220043). Meer informatie over ISOVAST kan je ook vinden op www.isovast.nl.

Solliciteer direct:

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

Dijkstra & Van Puffelen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) en conformeert zich aan de NVP sollicitatiecode.