Medewerker montage/zeilmakerij – Telstar Marine (Harderwijk)

Durf jij een gat in een sloep te boren?  

Telstar Marine International BV maakt vanuit haar locaties in Harderwijk en Mallorca kwalitatief hoogstaande zit- en slaapmeubels, kussens, bekleding en stoffering voor superjachten. Maar ook maakt zij (zonne)luifels en beschermhoezen voor deze superjachten en bootkappen, afdekzeilen en zonneluifels voor sloepen en kleinere jachten.

Ons bedrijf groeit en heeft inmiddels ongeveer 60 medewerkers in Nederland en Mallorca. Om onze klanten goed en op tijd te kunnen leveren zijn wij ter aanvulling van ons team op zoek naar een representatieve en enthousiaste:

Medewerker montage/zeilmakerij

(32 -40 uur, Harderwijk)

Als montage medewerker ben je in eerste instantie op locatie van Telstar Marine bezig met het maken van buizenframes voor buiskappen en bimini’s. Je maakt deze frames door buizen op juiste wijze en met juiste afmetingen te zagen, te buigen en te assembleren.  Nadat één van je collega’s intussen het doek voor de buiskap gemaakt heeft, neem jij het buizenframe en het doek mee naar de werf van de sloepenbouwer (in Nederland). In een droge (en verwarmde) hal op de werf monteer jij de buiskap op de sloep en controleer je het eindproduct.

Bij het monteren is het erg belangrijk dat je nauwkeurig werkt; je moet alles eerst goed uitmeten en vervolgens zet je de boormachine op de juiste manier in de nieuwe sloep. Daarna zet je met speciaal gereedschap de bevestigingsknoppen in de buiskap. De eerste keer(en) best even spannend maar je wordt natuurlijk goed ingewerkt en begeleidt. Maar … als je nauwkeurig bent en goed met elektrisch handgereedschap overweg kunt, gaat het zeker lukken.

Dit is echt een functie voor een “doener” en een specifieke vooropleiding is niet nodig.

Wat houdt de functie onder andere in

 • maken van buizenframes voor buiskappen en bimini’s dmv buig, zaag en assemblagewerkzaamheden, op locatie van Telstar Marine in Harderwijk
 • monteren van buiskappen en bimini’s op sloepen en andere boten, op de werf van de sloepenbouwer (in Nederland) in een droge en in de winter verwarmde hal
 • uitvoeren van bewerkingstechnieken zoals meten, aftekenen, boren, schroeven en afkorten
 • controleren en beoordelen van te gebruiken materialen, eigen werkzaamheden en gemaakte producten
 • overige aanverwante werkzaamheden

 Onze ervaren medewerkers noemen wij binnen Telstar Marine ook wel de “vakmannen”. Daarnaast hebben wij ook diverse specialisten en leerlingen die het vak on-the-job leren. Samen een superteam van vakmensen!

 •  

Heb je

 • “2 rechterhanden”
 • ervaring met het werken met elektrisch handgereedschap
 • goede communicatieve mondelinge vaardigheden
 • Rijbewijs B
 • geen 9 tot 5 mentaliteit

Ben jij

handig, leergierig, flexibel en een doener? Ben je nauwkeurig, heb je inzicht en wil je altijd netjes werk afleveren? Kan je goed zelfstandig werken en heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Vind je het leuk om ook naar locaties van onze klanten te rijden om daar montagewerkzaamheden uit te voeren? En woon je maximaal ongeveer 30 kilometer van Harderwijk?  

Dan praten wij graag verder met jou over de functie en kan je bij ons op locatie de werkzaamheden bekijken.

  De producten die Telstar Marine maakt zijn altijd maatwerk en van topkwaliteit. Om dat te kunnen leveren werken we met luxe (buiten)stoffen en leder en hoogwaardige basismaterialen maar ook met goede vakmensen met enthousiasme voor hun vak. Persoonlijk vakmanschap is de basis van ons bedrijf en succes en we zijn dan ook trots op onze vakmensen.

  Telstar Marine biedt jou  

  • afwisseling in werk en werklocatie
  • werken met mooie en schone producten
  • goede en schone werkomstandigheden
  • een fijne werkomgeving met korte lijnen
  • gedreven en enthousiaste vakmensen om je heen
  • en een passend salarisgebouw met groeiperspectief voor onze vakmensen.

  Voor de functie van “vakman” is het schaalsalaris momenteel maximaal € 2.800,- bruto per maand. Natuurlijk niet om mee te beginnen maar wel om bij gebleken vakmanschap naar door te groeien.

  Wil je meer weten over Telstar Marine, kijk dan op www.telstarmarine.com. Kijk voor meer informatie over de zeilmakerij ook op www.hopmansails.nl

  Wil jij ook bij ons superteam horen? Dan spreken wij jou graag.

  Heb je vragen of behoefte aan meer informatie, neem dan gerust contact op met Rixt Dijkstra, P&O adviseur (036-5405015). 

  Wil je meer weten over Telstar Marine, kijk dan op www.telstarmarine.com . Kijk voor meer informatie over de zeilmakerij ook op www.hopmansails.nl. 

  Reageer op deze vacature

  Je sollicitatie met motivatie en CV kan je versturen via onderstaand sollicitatieformulier of per mail aan vacatures@dijkstraenvanpuffelen.nl.

  Solliciteer direct:

  Click or drag a file to this area to upload.
  Click or drag a file to this area to upload.

  Dijkstra & Van Puffelen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) en conformeert zich aan de NVP sollicitatiecode.

  “Zonder goede medewerkers geen goede organisatie, zonder goede organisatie geen goede medewerkers.” (Rob)

  “Betrokkenheid begint met begrip.” (Petra)

  “In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.” (Rixt)

  Contact en info:

  Patroonsweg 11
  3892 DA Zeewolde

  Telefoon: 036 540 5015
  E-mail: info@dijkstraenvanpuffelen.nl

  Download onze algemene voorwaarden (pdf)