Technische dienst medewerker – Van den Bor (Nijkerkerveen)

Quality is Tradition! 

Van den Bor Pluimveeslachterij BV in Nijkerkerveen is een moderne gespecialiseerde pluimveeslachterij dat kwaliteit als traditie heeft. Kwaliteit en veiligheid van het eindproduct is van groot belang maar de kwaliteit van de aanvoer is net zo belangrijk.

Om het hele proces van aanvoer, slachten, koelen/vriezen, verpakken, opslag en verzending zo goed en snel mogelijk te laten verlopen staat het team van de Technische Dienst continu paraat. Voor dit team zijn wij met spoed op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van

Technische Dienst Medewerker

(fulltime, Nijkerkerveen)

 Als Technische Dienst medewerker ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor al het technisch onderhoud en beheer binnen Van den Bor Pluimveeslachterij. Na een intensieve inwerkperiode om ons productieproces en de machines en installaties te leren kennen, ga je aan de slag om zelfstandig je taken en verantwoordelijkheden op te pakken. Uiteraard zul je hierin begeleid en ondersteund worden door ons Hoofd Technische Dienst en je collega’s.  

Jouw voornaamste doel is dat al onze machines en installaties optimaal blijven draaien. Mocht er een storing optreden, dan ben jij de aangewezen persoon om dit op te lossen. Het verhelpen van storingen en het doen van reparaties doe je zelf of met behulp van gespecialiseerde bedrijven van buitenaf. Je krijgt te maken met een diversiteit aan techniek; de werkzaamheden variëren van kleine constructieve klussen tot ingewikkelde elektrische systemen en van werken met hydrauliek tot aan ICT gerelateerde systemen. Ook zorg je ervoor dat de gebruikte materialen op orde zijn. Veiligheid en netjes werken staat bij jou hoog in het vaandel. Samen met je team zorg je er voor dat collega’s niet meer zonder jou als Technische Dienst medewerker kunnen.

 

 

Wat houdt de functie onder andere in

 • je bent verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud van onze machines, installaties en gebouwen
 • je lokaliseert, analyseert en verhelpt storingen
 • je onderhoudt de contacten met externe specialisten/bedrijven, schakelt ze in indien nodig en begeleidt ze tijdens werkzaamheden
 • je maakt samen met het team een onderhoudsplanning en draagt zorg voor de uitvoering daarvan
 • je zorgt ervoor dat alle gereedschappen schoon en netjes gebruikt en opgeruimd worden

Van den Bor Pluimveeslachterij BV is een moderne gespecialiseerde pluimveeslachterij dat kwaliteit als traditie heeft. Kwaliteit en veiligheid van het eindproduct is van groot belang maar de kwaliteit van de aanvoer is net zo belangrijk. Na het slachten wordt het pluimvee verder verwerkt en verpakt in verschillende verpakkingseenheden, zowel vers als diepvries, onder eigen label of private label, en geleverd aan alle landen van de EU.

Het bedrijf is van origine een familiebedrijf waarvan de historie al 3 generaties terug gaat. Inmiddels is het bedrijf een zelfstandige poot binnen de Groenland Group. Op de vestiging in Nijkerkerveen werken ruim 100 medewerkers op diverse afdelingen; er zijn korte lijnen en er is een echte no-nonsens sfeer.

Heb je   

 • minimaal MBO werk- en denkniveau
 • bij voorkeur een afgeronde technische opleiding, richting Wtb of elektro
 • enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie
 • goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Ben je

praktisch ingesteld, oplossingsgericht en een “doener”? Kan je zowel zelfstandig als in een team werken? Ben je analytisch, kan je goed luisteren en stel je de juiste vragen bij storingen? Neem je verantwoording en ben je bereid om soms ook op ongewone tijden te werken? Heb je rijbewijs B en ben je fulltime beschikbaar?  

Dan lijk jij op onze nieuwe TD’er!

Van den Bor biedt jou

 • een leuke baan in een uitdagende omgeving
 • veel afwisseling en technische uitdagingen binnen de functie
 • een leuk en zelfstandig team aan collega’s
 • een omgeving met een no-nonsense werksfeer en korte lijnen
 • goede arbeidsvoorwaarden waaronder een boven marktconform salaris en reiskostenvergoeding  

Passen wij als bedrijf, team en functie bij jou, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.  Mail je sollicitatie met CV en begeleidende motivatie zo spoedig mogelijk naar onze P&O adviseur Rixt Dijkstra, P&O adviseur (036-5405015).

Reageer op deze vacature

Je sollicitatie met motivatie en CV kan je versturen via onderstaand sollicitatieformulier of per mail aan vacatures@dijkstraenvanpuffelen.nl.

Solliciteer direct:

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Dijkstra & Van Puffelen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) en conformeert zich aan de NVP sollicitatiecode.

“Zonder goede medewerkers geen goede organisatie, zonder goede organisatie geen goede medewerkers.” (Rob)

“Betrokkenheid begint met begrip.” (Petra)

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.” (Rixt)

Contact en info:

Patroonsweg 11
3892 DA Zeewolde

Telefoon: 036 540 5015
E-mail: info@dijkstraenvanpuffelen.nl

Download onze algemene voorwaarden (pdf)