Selecteer een pagina

Dijkstra en Van Puffelen, persoonlijk betrokken

Overtuigd van het feit dat personeel en organisatie onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, dragen wij met onze werkwijze bij aan dubbele winst: een soepel en efficiënt opererende organisatie én tevreden medewerkers. We doen dit als allround partner met een totaal dienstverlening, maar ook wanneer uw situatie om specifieke ondersteuning vraagt.

Bij onze visie en werkwijze past het om elkaar te leren kennen. Want persoonlijke betrokkenheid leidt tot resultaat. We nodigen u graag uit om eens nader kennis te maken. Wilt u een specifieke situatie aan ons voorleggen? Laat het ons gerust weten.

Continuïteit in uw organisatie, ons uitgangspunt

In 2006 startten we Dijkstra & Van Puffelen. In ons bedrijf bundelen we onze kennis en ervaring op het gebied van HRM, personeelszaken, commerciële bedrijfsvoering en bedrijfsmanagement, om met andere bedrijven op dit gebied mee te denken en ze te adviseren. Nauw betrokken bij onze opdrachtgevers, positioneren wij ons als de externe afdeling P&O. Zo nemen we voor tal van bedrijven door heel Nederland werk uit handen en vullen we met onze kennis uiteenlopende managementteams aan.

Mogelijkheden creëren in elke situatie

Door de jaren heen is de positie van personeel veranderd. Bedrijven en organisaties moeten flexibel mee kunnen bewegen met ondernemende medewerkers en dynamiek op de arbeidsmarkt. Nieuw personeel? Laat het maken van de beste match gerust aan ons over. Werken aan ontwikkelings- en ontplooiingsmogelijkheden voor uw medewerkers? We denken graag met u mee om tot een vernieuwd personeelsbeleid te komen. Wij hebben alle aandacht voor de sociale aspecten van personeelsbeleid. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, verlof, opleidingen, pensioen: alles moet goed en helder geregeld zijn. Minstens zo belangrijk vinden wij de bijdrage die de medewerker aan uw organisatie levert. Liggen zijn competenties op niveau? Vindt hij (nog) voldoende uitdaging in zijn werk? Worden zijn kwaliteiten voldoende benut?

Dijkstra & van Puffelen verbetert uw personele organisatie, zodat uw organisatie optimaal kan functioneren.

Rixt Dijkstra en Rob van Puffelen

 

Totaal of modulair

Met kennis van continu veranderende wet- en regelgeving, verzorgen wij uw complete personeelsmanagement of een onderdeel daarvan.

Vacaturebegeleiding

Is het proces rond het opstellen en vervullen van een vacature niet uw dagelijkse werk? Dan nemen wij dit werk graag voor u uit handen voor een optimaal resultaat.

Optimalisatie

Bent u benieuwd naar optimalisatiemogelijkheden voor uw bedrijf? De juiste inzet van personeel blijkt in de praktijk een van de sleutels!